חיפוש

אנגוס ברחוב הארבעה

אחרי חודשים של צפייה נפתח סוף סוף הסניף התל אביבי של 'אגנוס' - רשת הבשרים הגלילית. הלכנו לבדוק האם שווה היה לחכות.

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

מסעדות רשת 'אנגוס' הפרוסות ברחבי צפון הארץ (דיר אל אסד, חיפה וצומת מגדל), הן שם דבר עבור כל חובב בשר שמכבד את עצמו. הרשת, שנמצאת בבעלות משפחת דאבח, שמחזיקה (יחד עם תנובה) את רוב שוק גידול וייבוא הבשר בישראל, שמה את הדגש על איכות הבשר עצמו, ואכן הבשר במסעדות אנגוס הוא איכותי ומשובח. הלכנו לבדוק את הסניף החדש שמביא סוף סוף את הרשת אל לב המאפליה הקולינרית - רחוב הארבעה בתל אביב.

המקום:

המסעדה עצמה ממוקמת בצד העורפי של רחוב הארבעה ופונה אל כיכר גבעון החדשה והיפה שבמתחם. יש רחבה חיצונית נעימה ומרווחת וחלל פנימי, בינוני בגודלו ודי אינטימי. אנחנו בחרנו לשבת בפנים. "אנגוס אנגוס רחוב הארבעה - חלל פנימי נעים ואינטימי

האווירה:

כחלק מאווירת הלילה של המקום, התנגנה לכל אורך הערב מוסיקת רקע של דאנס-להיטים בווליום יחסית גבוהה. החיבור בין המוסיקה למקום ולמיקום, יצר אווירה של בר-מסעדה. אישית הייתי מוותר על הלהיטים ועל הווליום והולך על משהו מרגיע ונעים יותר בתור מוסיקת רקע. הקהל במקום (בערב יום רביעי) הורכב מלא מעט צעירים יפים ועשירים, אנשי עסקים עם אורחיהם החו"לניקים וכמה זוגות. אין ספק שהמקום מתאים גם לאירוח של משפחות, ימי הולדת ואירועים מיוחדים. תפריטי הנייר המודפסים הונחו מקופלים מבעוד מועד על הצלחות הערוכות באווירת דיינר. גם על זה הייתי מוותר.

האוכל:

גולת הכותרת של 'אנגוס' היא כמובן מנות הבשרים המיוחדות והמשובחות. בגזרת המנות הראשונות תוכלו למצוא את: לחם הבית שמגיע חם וטרי עם מטבלים מצוינים, ברזואלה עגל (בשר מיושן, מלוח ומיובש שחתוך לדפים דקים ושקופים) שהייתה חסרה בתפריט ביום שהיינו, חציל ציידים שמוגש עם בשר טחון מתובל וטעים להפליא, כרובית בתנור, נקניקיות צ'וריסו עגל וטלה מעולות וטעימות, שמוגשות על מצע של טחינה מעושנת ממכרת והמנה הראשונה המצוינת שמאוד מומלץ לכם לטעום ממנה: עראיס - רבעי פיתה קלויה על הגריל במילוי בשר בקר טרי ובליווי רוטב כורכום מכשף. מנה ראשונה טובה, מקורית ומרגשת. "עראיס עראיס באנגוס - מנה שלא כדאי לכם לפספס. צילום: אנטולי מיכאלו מנה ראשונה נוספת שמאוד כדאי לכם לטעום היא הסלט אסאדו, שזה רצועות אסאדו (צלעות בקר) דקות וצלויות המוגשות על מצע סלט תפוחי אדמה טעים טעים. מה שהיה חסר לי באופן אישי בתפריט הראשונות ובתפריט בכלל, זה קצת יותר ירקות וסלטים טריים, שיתנו קונטרה לכל הבשר הזה. "סלט סלט אסאדו על מצע סלט תפוחי אדמה. צילום: אנטולי מיכאלו

עוד בתפריט:

התפריט של אנגוס מציע מבחר פשוט ענק של מנות בשר מעניינות ומגרות. החל מ'אנגוס קל' שכולל מנות ביניים כמו: קבבוני טלה מצוינים ומומלצים, שמוגשים עם ירקות שרופים. וגם פרגית, שניצל, חזה עוף ועוד כל מיני מנות שאני בכלל לא מבין מי הסועד האנמי שיבחר בהן אל מול כל שפע הבשרים שיש כאן. דרך תפריט המבורגרים שכבר הספיקו לעשות להם שם בכל רחבי הארץ כהמבורגרים שחייבים לנסות. בגזרת הסטייקים תמצאו מיני נתחים מובחרים ובכל מיני צורות: סינטה, אנטריקוט, פילה (יש גם ברוטב פלפלת) ומיקס של בשרים. נתחי העצם: שורט ריבס, ניו יורק קאט, פורטהאוס, פריים ריב וטומוהוק, שמתומחרים רובם לפי משקל ולא במחיר ליחידה. ומנות המבוססות כולן על טלה, כמו אוסובקו, צלעות טלה, תבשיל צוואר טלה בבישול ארוך, שישליק וכו'. אנחנו בחרנו ללכת על המנות הקלאסיות - סטייק אנטריקוט 300 גרם משויש ועסיסי, שבהתחלה הוגש בדרגת עשייה לא נכונה (מדיום רר במקום מדיום), הוחזר לגריל ויצא בחזרה כמו שצריך. וסטייק טומוהוק 900 גרם על העצם, שהיה פשוט חוויה קרניבורית ראויה ובלתי נשכחת של בשר איכותי, עבה, עסיסי שעשוי בדיוק במידה הנכונה.

השירות:

השירות באנגוס הוא לבבי, מחויך, לא רשמי ובהחלט נעים ומפנק. כיאה למקום חדש שנפתח יש עדיין כמה חריקות קטנות וכמעט בלתי מורגשות, מה שכן כדאי לשפר זה את זמן ההמתנה למנות. ידוע שזה לוקח לא מעט זמן לצלות על מקום נתחים גדולים ועבים כמו הטומהוק, אבל המתנה של 40 דקות למנות עיקריות, היא קצת ארוכה ומעייפת מדי.

השורה התחתונה:

הפתיחת של אנגוס החדשה ברחוב הארבעה בתל אביב היא הזדמנות נהדרת עבורכם ליהנות ממסעדת בשרים טובה ואיכותית שיודעת להשיג, לטפל ולהגיש את הבשרים ברמה הכי גבוהה שתמצאו בישראל. המחירים סבירים, השירות טוב והחוויה עשירה ועוצמתית. מומלץ. אהבתי במיוחד: את המנות הראשונות ויש גם: קצביה צמודה שבה תוכלו לקנות את נתחי הבשר המשובחים ולהכין לבד בבית וגם: את 'אנגוסרי' - מעין מזנון בראסרי צמוד, שבו תוכלו לקבל את המנות הטעימות של מסעדת האם בגרסת הפאסט פוד בתוך פיתה או לאפה ובמחירים הרבה יותר זולים. גולת הכותרת: הבשר! מתאים ל: משפחות וזוגות חובבי בשר נקודה לשיפור: זמן ההמתנה שירותים: מרווחים, נקיים ונגישים. כשר: לא עסקיות: יש שעות פתיחה: בימי חול 12:00-23:00, שישי שבת 12:00-16:30, 17:30-23:00 איפה: רחוב הארבעה 20 תל אביב

9.1 במדד ויטרינה

הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.