חיפוש

אלופי הפטיסרי

סושי פירות, תכשיטים מרוקאיים אכילים או פרלינים מכושפים... חולמים ונושמים קונדיטוריה? האירוע הקולינארי הגדול בישראל יוצא לדרך ואתם מוזמנים להשתתף!

X
כל הסיפור
קנו עכשיו
חוות דעת גולשים

ב 20 למרץ יוצא לדרך אירוע מיוחד במינו בשם "אלופי הפטיסרי 2017", שכולו פסטיבל עשיר ומגוון לחובבי ומעריצי הקונדטוריה. במהלך אירועי אלופי הפטיסרי 2017, יתקיימו מגוון רחב של הרצאות, הדגמות, סדנת אמן מחו"ל, יוצגו חידושים ופרזנטציות בתחום הפטיסרי מהארץ והעולם, וכן יתקיימו סדנאות שונות בהובלת מיטב אמני הפטיסרי בישראל:

  • אלון גולדמן אלוף ישראל בפטיסרי – בסדנת בצק רבוך
  • טטיאנה ורביצקה (TETYANA VERBYTSKA) סדנת אמן מחו"ל – פטיסרי מודרני ועוגות ראווה
  • גולי פנחסוב, אלוף ישראל בשמרים – בסדנת לחמים מרתקת
  • אפרת ליבפרוינד עורכת מגזין בופה – שתספר על תולדות הפטיסרי הכשר
  • יובל אילון שף קונדיטור – בסדנת מאפי בוקר מודרניים
  • אביעד פורמן, שוקולטייר - בסדנת טבלאות שוקולד מורכבות
  • רוית בן הרוש גליצקי – שוקוליטרי וקונפיטרי
  • ליאת חתוכה – מלכת הג'לי
  • שחר דבח – בסדנת בישול מולקולרי

האירוע הוא יוזמה של שף פטיסרי הודיה קליף וגל בוכניק, המביאים ניסיון עשיר ומגוון של למעלה מ 20 שנה בתחום הפטיסרי בארץ, ושחברו לראשונה למיזם משותף בהפקת האירוע הקולינארי הגדול ביותר בישראל בתחום הקונדיטוריה. האירוע יימשך יומיים בין התאריכים 20.3.2017 – 21.3.2017, ימים שני ושלישי, ויתקיים באקדמיה הקולינארית החדשה 'שפיז' CHEFIZ. לדברי הודיה קליף וגל בוכניק:  "הרצון להעמקת הידע וההבנה מצד הקהל בארץ המתעניין בתחום הפטיסרי הולך ומתעצם והביקוש אחר סדנאות מסוג זה גובר. לכן, מתוך הרצון להמשיך ולהעביר ידע ולהעצים את תחום הפטיסרי בישראל, החלטנו ליזום אירוע המתאים ופונה בעיקר לקהל אשר חי ונושם קונדיטוריה כל יום, כל היום." מתי: בין התאריכים 20.3.2017 – 21.3.2017, ימים שני ושלישי איפה: באקדמיה הקולינארית החדשה 'שפיז' CHEFIZ, רחוב ז'בוטינסקי 83, פתח תקוה. כמה: מחיר ליום: 690 שקלים ליום - כולל כניסה לכל הסדנאות של אותו היום וארוחת צהריים עשירה מחיר ליומיים: 1200 שקלים מחיר ליומיים כולל לינה במלון פרימה בפתח תקוה – 1800 שקלים ע"ב חצי פנסיון)

מבצע השקה מיוחד לגולשי ויטרינה: 649 ש"ח ליום  כולל כניסה לכל הסדנאות של אותו היום וארוחת צהריים עשירה

לוז הסדנאות: יום שני, 20.3.2017 08:30 – 09:00 שף פטיסרי הודיה קליף – יוזמת האירוע קפה ומאפה 09:00 – 10:00 רוית בן הרוש גליצקי – שוקולטרי וקונפיטרי וולקנו וסגירת פרלינים 10:10 – 10:50 עדי אנדלוט מחברת הספר "ממתקים של פעם" קונפיסרי 11:00 – 11:45 ליאת חתוכה עוגות תלת מימד מג'לטין והסבר על סגולות הג'לטין 12:00 – 13:00 שף קונדיטור אפרת ליבפרוינד הפטיסרי המודרני גם לפסח. 13:00 – 13:30 הפסקת צהריים – מוגשת במקום 13:30 – 14:10 צופיה אביטן – מביאת הטרנד החם של השנה סושי פירות 14:15 – 15:15 שף קונדיטור יובל אילון מאפה בוקר מודרני – קוראסונים ובורקסים 15:20 – 16:20 מימי נידם סדנת עוגיות מרוקאיות ותכשיטים אכילים היישר ממרוקו 16:20 – 18:20 שף פטיסרי אלון גולדמן עולם שכולו בצק רבוך / אקלר 18:30 – 22:30 הבעלים של האקדמיה הקולינארית בקייב, אוקריאנה: טטיאנה ורביצקה (Tetyana Verbytska סדנת אמן יום שלישי, 21.3.2017 08:00 – 08:30 שף פטיסרי גל בוכניק יוזם האירוע קפה ומאפה 08:30 – 09:15 שירלי סטלמכר טכניקות זילוף ועיצוב עוגות 10:10 – 10:50 בלוגרית וכהנת האפיה והבישול יונית צוקרמן הרצאה מרתקת בחזרה לשורשים 11:00 – 11:45 אורנית רביב קינוחים מחבל איטליה וספוליאטלה 12:00 – 13:00 שחר דבח בישול מולקולרי 13:00 – 13:30 ארוחת צהריים – מוגשת במקום 13:30 – 14:10 דרור כהן – בייקרי 365 צילום אוכל 14:15 – 15:15 פיינקוק נפלאות הטרמומיקס והכנת גלידות 15:20 – 16:20 שוקולטייר אביעד פורמן טבלאות שוקולד מורכבות 16:20 – 18:20 אלוף ישראל בשמרים גולי פנחסוב סדנת לחמים מרתקת 18:30 – 22:30 הבעלים של האקדמיה הקולינארית בקייב, אוקריאנה: טטיאנה ורביצקה (Tetyana Verbytska סדנת אמן

עוד ב-חדשות מהבקבוק:
הפרטים שלי
הרשמה והתחברות:
לקוח חדש
לקוח רשום בויטרינה
או באמצעות:
שכחתי סיסמא
הרשמה לניוזלטר
תחומי עניין
פרסום בויטרינה

בעלי עסקים, מנהלי פרסום, יזמים ומקדמי אתרים - יש לכם מוצר או שירות חדש ומעניין? שימו אותו בויטרינה! השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם:

תודה! הטופס התקבל בהצלחה.
צור קשר
תודה! הטופס התקבל בהצלחה.